Ski klær daglig rengjøring metode

Skidresserer vanligvis laget av spesielle tekniske materialer, som ikke kan rengjøres med vanlig vaskepulver eller mykner.Fordi den kjemiske sammensetningen i vaskemiddelet bryter ned snøfiberen og dens vanntette belegg, kan den kun rengjøres med en lotion som er spesielt brukt til slike materialer.I dag introduserer Si Yinhong, som fokuserer på prosessanlegg for spesialtilpassede skiklær, rensemetoden for skiklær for deg.

wps_doc_0

Maskinvask

1. Sørg for at alle glidelåser og pinner er trukket opp før rengjøring og sjekk at lommene er tømt.

2 Pass på at det ikke er andre klær, vask eller fleksibilitet i vaskemaskinen.For å gjøre dette kan du legge litt varmt vann i trommelen og la maskinen gå en stund for å fjerne eventuelle rester.Selvfølgelig, ikke glem å rengjøre vaskemaskinens vaskemiddelboks.

3. Ha riktig mengde vaskemiddel i vaskemiddelboksen.Det offisielle rådet er å vaske en skidress med to trekk og to skidresser med tre trekk.

Ikke vask mer enn to skidresser, og ikke vask skidressene med andre klær samtidig.

4. Legg nå skiklærne i vaskemaskintrommelen.

5. Gjennomfør en fullstendig rengjøringssyklus, og kontroller temperaturen på ca. 30 grader Celsius (sjekk etiketten på klærne for eventuelle spesielle vaskeanvisninger før vask)

6 Etter rengjøringen kan skidressen være naturlig lufttørr.Hvis vaskeanvisningen indikerer at trommeltørking kan tillates, bør den justerte temperaturen holdes i lavt middels område (varm-fri innstilling).Ikke prøv å plassere skidressen nær varmesystemet eller ved andre varmekilder for å tørke den så fort som mulig, da det kan skade det vanntette og pustende belegget til skidressen.

wps_doc_1

håndvask

1. Sjekk skidressen med tomme lommer.

2 Hell vasken med kaldt vann og bland en viss dose vaskemiddel.

3. Skyll skidressene minst to ganger for å være sikker på at alle rengjøringsmidler er vasket.

4. Vri klærne forsiktig, ikke tørk eller trykk på kluten.Vasking av skidressen sikrer at dens luftgjennomtrengelighet og vanntetting ikke blir skadet.Hvis du finner ut at stoffet absorberer vann i stedet for å være vanntett, må du kanskje bekrefte ektheten til snødressen.


Innleggstid: 14. desember 2022