6 aspekter, lærer deg hvordan du velger gode stoffer!

Med forbedringen av levestandarden blir mer og mer oppmerksomhet rettet mot kvaliteten på klesstoffer.Når du kjøper daglige nødvendigheter på markedet, bør du se ren bomull, polyesterbomull, silke, silke osv. Hva er forskjellen på disse stoffene?Hvilket stoff er av god kvalitet?Så hvordan velger vi?Følgende editor vil vise deg hvordan du velger stoffer:

6 aspekter, lærer deg hvordan du velger gode stoffer!(1)
6 aspekter, lærer deg hvordan du velger gode stoffer!(2)

01. Velg etter stoff

Ulike stoffer har en kvalitativ forskjell i kostnad.Gode ​​stoffer og utførelse kan bedre vise effekten av produktet.Tvert imot er det ikke tilfelle.Vær forsiktig og vær oppmerksom på om stoffetiketten indikerer formaldehydinnholdet.

6 aspekter, lærer deg hvordan du velger gode stoffer!(3)
6 aspekter, lærer deg hvordan du velger gode stoffer!(4)

02. Velg i henhold til prosessen

Prosessen er delt inn i trykke- og fargeprosess og tekstilprosess.Trykking og farging er delt inn i vanlig trykking og farging, semi-aktiv, reaktiv og reaktiv trykking og farging er selvsagt bedre enn vanlig trykking og farging;tekstil er delt inn i vanlig vev, twill, trykking, broderi, jacquard, prosessen er mer og mer kompleks, og strikkede stoffer blir også mykere og mykere.

03. Pokker logoen, se emballasjen

Innholdet i produktidentifikasjonen til den vanlige bedriften er relativt fullstendig, adressen og telefonnummeret er tydelig, og produktkvaliteten er relativt god;For de produktidentifikasjonene som er ufullstendige, ikke-standardiserte, unøyaktige, eller produktemballasjen er grov og utskriften er uskarp, bør forbrukere være forsiktige med å kjøpe.

6 aspekter, lærer deg hvordan du velger gode stoffer!(5)
6 aspekter, lærer deg hvordan du velger gode stoffer!(6)

04. Lukt

Når forbrukere kjøper hjemmetekstilprodukter, kan de også lukte om det er noen særegen lukt.Hvis produktet avgir en irriterende lukt, kan det ha formaldehydrester og det er best å ikke kjøpe det.

05. Korsfarge

Ved valg av farger bør du også prøve å velge lyse produkter, slik at risikoen for at formaldehyd og fargeekthet overskrider standarden blir mindre.Et produkt av god kvalitet, dets mønstertrykk og farging er levende og naturtro, og det er verken fargeforskjell, eller smuss, misfarging og andre fenomener.

6 aspekter, lærer deg hvordan du velger gode stoffer!(7)
6 aspekter, lærer deg hvordan du velger gode stoffer!(8)

06. Vær oppmerksom på matching

Med forbedringen av levestandarden har mange forbrukeres livssmak endret seg mye, og de har sin egen unike forståelse av liv av høy kvalitet.Derfor, når de kjøper klær, bør de vite mer om matching av kunnskap.

Dongguan Siyinghong Garment Co., Ltd.er en over 15 år spesialisert på produksjon av klær.Selskapet har utviklet store produkter som kjoler for kvinner, skjorter og bluser, kåper, jumpsuit... plagg.Vi tilbyr den beste kvalitetstjenesten for over 1500 merker i inn- og utland, våre 90% av bestillingene er fra EU, AU, CA og amerikanske markeder.Produktene vil overgå dine forventninger til teknologi og kvalitet.

6 aspekter, lærer deg hvordan du velger gode stoffer!(9)

Innleggstid: 20. juni 2022