Disse 5 trendene innen kjoledesign fra 2024!

produsenter av tilpassede kjoler

Den omfattende analysen av catwalkenkvinners kjolervåren og sommeren 2024 viser at hovedkonturformene er slanke og rette H-formene, og formene er også mangfoldige. Bruken av plissert design viser også en betydelig oppadgående trend, i tillegg kan bruken av skjørtspalte og skjortekjole og andre designmetoder ikke ignoreres, og legge til flere design- og moteelementer.

1. Kjole er på moten

(1)Trompet swing slank kjole
drevet av interesse for markedet, har det vært en økning i superlange skjørt, paraplykjoler og PROMkjoler: søk etter «dress dresses» på Pinterest i USA er på vei oppover.

Designerne brukte skarpe taft- og jacquardstoffer, pyntet med tuftede blomsterdesign, blonder og plissert netting for å skape en estetikk. Midjelignende kjoler fra den kinesiske designeren Huishan Zhangs navngitte merkelapp er mer moderne.

beste dameklær

(2)Mini kjole
Minifestkjoler henvender seg til et yngre marked. Viktige designdetaljer inkluderer volanger og personlige sløyfer som viser en myk, feminin estetikk.

produsenter av kvinners kjoler

Når det gjelder stoffbehandling, gjenspeiler det myke draperingen og det uthulede designet stilen fra det tidlige årtusenet. De fleste minikjoler har en tendens til å ha en stram silhuett.

(3) Elegant enkel kjole
Den undervurderte luksustrenden påvirket kolleksjonene sterkt gjennom hele høytiden. Merker tar til orde for enkel estetikk og enkle silhuetter.

Lette strikke-, sateng- og tyllstoffer er kombinert med Ruching-volanger og gardiner for å skape subtile, diskré høydepunkter.

bulk klær leverandører Kina

Off-the-skulder og grime stiler er svært viktig. De kappede ermene gir en elegant teatralsk effekt. Slim-fit silhuetter og fiskehalekjoler er mer innovative alternativer.

(4) brikker i boudoir-stil
Boudoir-stilstykker refererer hovedsakelig til slipkjoler med dristige blonder eller ingen pynt.

klesprodusenter i Kina

Blondegrimestoppen og splittskjørtet kan brukes som dress eller som et separat stykke.

Satengdressen i pyjamasstil fremhever boudoir-stemningen. Det mørke temaet er nøkkelen til dette utseendet, og svart er nøkkelfargevalget.

(5) Todelt kjolesett
Glitterelementet og glansdesignet er egnet for å skape en todelt kjolestil. Taft gir struktur og glans til bukser, mens tweed ofte brukes til kjoler.

høykvalitets klesprodusenter i Kina

Korsettdelene gjør det todelte settet mer ungdommelig og energisk, og kan brukes med brede benbukser, tubeskjørt og ekstra lange skjørt.

2.2024 Temafarge

Kjolerhøst/vinter 24/25, med en enkel europeisk stil fylt med enkel og klassisk tekstur som fokusretning. På grunnlag av det praktiske omrisset, presenterer enkeltproduktet et nytt utseende gjennom passende farge av visuell effekt, sofistikert avantgarde-stoff og teknologi, varig klassisk mønster og fine lokale detaljer. Denne artikkelen kombinerer de mest representative merkene for tiden, og gir mer referanseverdi til designtrenden i den nye sesongen fra de seks retningene farge, stoffmønster, prosess, detaljer, silhuett og matching av enkeltelementer.

MOOD BOARD

tilpassede klesprodusenter i Kina

(1) Moderat metning av grønn, oransje på grunnlag av praktisk, mer ny

plaggprodusenter i Kina

(2) Nøytrale farger fortsetter å opprettholde en høy andel i 24/25 høst/vinter kjolen, på grunn av dens praktiske funksjonalitet, og integrering av praktiske farger og fremtidsrettede farger er fokus denne sesongen.

leverandør av tilpassede klær

(3) Rosa, rødbrun for sesongen hyppig, og ikke kjedelig motefarge; Grunnfargen brukes fortsatt som en representativ farge for å understreke følelsen av enkelt kvalitet og klassisk.
3.2024 Stoffmotetrend

beste klesleverandører i Kina

(1) jacquard klut
Skinn, blank fløyel, tåkete tøy og blandet tweed er de mest populære stofftypene denne sesongen, klassiske og nye, og utfyller hverandre i teksturen til de utsøkte stykkene.
Den kunstneriske atmosfæren til denne sesongens mønstre er mer intens, og det surrealistiske mønsteret, den kreative fortsettelsen av rutemønsteret, den varierte utformingen av gamle blomster og det abstrakte uttrykket har blitt mønstertrenden for den nye sesongen, noe som i stor grad forbedrer teksturen og interessen til det enkelte produktet.

finn klesprodusenter i Kina

(2) Heklet søm/fargekontrastkant/stoffbroderi/uregelmessig blondecollage

Kina produsent av klesdesignere

I den nye sesongens varme håndverk er teksturert håndarbeid og delikat dekorasjon nøkkeltrendene. Sømhekling, fargekontrastkanter, applikasjonsarbeid og blondekollasje viser sjarmen til håndarbeid uten den kommersielle atmosfæren, og understreker også den beherskede sofistikasjonen til delene. Den subtile bruken av prosessene ovenfor kan gi forbrukere mer karakteristiske motefølelser.

(3) Midjeknute/ryggomslag/glidelåsjakke/blondebunnsving

klesprodusenter

Midje tilbake design har vært fokus for utviklingen retning i kjole enkelt produkt: ulike metoder for design punkter i midjen behandling av en ny måte, kombinert med knyting, innpakning, plissering og andre metoder, for å skape et nytt øye; Blondekollasje, glidelåsdekorasjon, kaskadeeffekt og andre falddetaljer er også detaljerte og avantgarde, noe som skaper et mer gjenkjennelig klesplagg.


Innleggstid: 24. juli 2024